fbpx

Ontharing mannen

Permanente ontharing VPL

Met de energist VPL ultra plus hebben we een absoluut stokpaardje in huis op het gebied van definitief ontharen.

Het is een geavanceerd, grensverleggend en wetenschappelijk bewezen techniek.

Ongewenst haargroei definitief verwijderen is vanaf nu makkelijker en aangenamer dan ooit! Het is de meest efficiëntste, veiligste en snelste permanente ontharingsmethode ter wereld.

Voor wie? Voor u​

Welke zones? Voeten, benen, buik, rug, borst, oksels, gelaat: wenkbrauwen, zelfs baarden, neus- en hoofdharen.​

Permanent resultaat? Om permanente ontharing te bekomen zijn er meerdere behandelingen noodzakelijk, afhankelijk van uw huid -en beharingstype: gemiddeld 4 à 8 sessies. Enkel de (aanwezige) haren die in de groeifase zijn, kunnen worden vernietigt.​

Interval? Het interval tussen de sessies dient aangepast te worden aan de locatie en aan uw groeicyclus, dit kan variëren tussen 4 en 14 weken.

Kunnen alle haar- en huidtypes behandeld worden? Haren moeten pigment bevatten, donkere haren zullen het snelst verdwijnen. Maar dankzij de hoge energie van de VPL kunnen we ook de meeste donkerblonde tot middeblonde haren doen verdwijnen. Dankzij het unieke VLP systeem kunnen ook praktisch alle huidtypes succesvol worden behandeld: fototype 1 tot 6.​

Voorzorgsmaatregelen nodig? Zeer belangrijk dat u vanaf 6 weken voor de behandeling geen haren meer epileert met de pincet of hars. Scheren of knippen mag nog wel tot 3 dagen voor de behandeling. Ook dient de zon of zonnebank zoveel mogelijk vermeden te worden vanaf een paar weken voor elke behandeling.

Kostprijs? Is afhankelijk van oppervlakte van het te ontharen gebied en wordt steeds vastgesteld tijdens een intake gesprek. Een behandeling met de Energist VPL biedt u tal van voordelen: uw ongewenste haargroei verdwijnt in een minimum van tijd, wat voor u een behoorlijk financieel voordeel betekent, samen met een grote tijdsbesparing.

​Enkele richtprijzen/beurt:

 • Consult met proefshot: € 20
 • Tussenstuk wenkbrauwen: € 40
 • Gelaat (tot 10 flitsen): € 75
 • Oksels: vanaf € 130
 • Gelaat tot 10 flitsen is € 75, vanaf de 11de flits: € 1 per bijkomende flits
 • Voor moeilijk af te bakenen kleinere zones: bvb. buik, borst,… :
  basisprijs € 75 + € 1 per bijkomende flits.
 • ​Voor hele grote zones zoals rug, benen volledig, borstkas, buik volledig,…:
  basisprijs € 75 + € 0,50 per bijkomende flits.

 

​De exacte prijsberekening varieert van persoon tot persoon en krijgt u tijdens het intake gesprek voor de 1ste proefshot.